Naslov:
Klement Paljk s.p., Ulica Quiliano, 5270 Ajdovščina
+386 (0) 41 832 118
leseni.izzivi@gmail.com

Cenik - Woodart Paljk

Cenik 2020 in nakup vezalne postaje

Komponente za Hubelj vezalne postaje

HUBELJ BENČ 5 270 €
HUBELJ BENČ 6 300 €
HUBELJ BENČ 8 350 €
HUBELJ BENČ 9 310 €
HUBELJ BENČ 12 390 €
LOKAWŠK NAMIZNIK 5 190 €
LOKAWŠK NAMIZNIK 9 230 €
HUBELJ 5-PREDALČNIK 120 €
HUBELJ 10-PREDALČNIK 180 €
HUBELJ 5-SAMOSTOJEČ PREDALNIK 340 €

 

Omarice za shranjevanje palic (“Lokawšk stil")

ENOSTAVNA S PREDALČKOM 220 €
POL ZASTEKLJENA S PREDALČKOM 270 €
POLNO ZASTEKLJENA S PREDALČKOM 290 €

 

 

Lesene škatlice za muhe in darilne lesene škatlice

OREHOVA MALA ZA MUHE 18 €
OREHOVA VEČJA ZA MUHE 32 €
OREHOVA EXTRA VELIKA ZA MUHE 48 €
LIPA&TOPOL MANJŠA ZA MUHE 45 €
LIPA &TOPOL VEČJA ZA MUHE 54 €

DARILNE ŠKATLICE + OD 0 – 20% NA CENO MUHARSKE ŠKATLICE KLASIČNIH DIMENZIJ

CENA GRAVIRANJA OD 3,00 €

ZA RAZNE DODATKE IN POSEBNE IZVEDBE ZAHTEVAJTE PREDRAČUN. ZAHTEVAJTE CENO STROŠKOV POŠILJANJA, KI SO RAZLIČNI ZA RAZLIČNE DRŽAVE. MOŽNI SO KOLIČINSKI POPUSTI.

Nakup vezalne postaje je osebna stvar, saj je precej verjetno, da jo boste kupili enkrat in potem uporabljali vso vašo vezalno kariero. Ko se odločate za nakup vezalne postaje je dobro, da preko e-maila vprašate vse kar vas zanima ali izrazite vaše posebne želje glede izvedbe. Veliko tovrstnih želja in zahtev smo že uresničili brez dodatnih stroškov za kupca.

Tudi če nimate posebnih želja ali zahtev, boste morda želeli vedeti več o obstoječih modelih postaj. Ker je v naravi nemogoče najti dva popolnoma identična kosa lesa, tudi dve postaji ne moreta biti čisto enaki. Z veseljem vam bom poslal fotografije gotovih vezalnih postaj, ki so trenutno na voljo za nakup. Osebno vam jamčim, da prejmete prav tisto vezalno postajo za katero se odločite preko fotografije.

Ko opravite izbor in se odločite za nakup, vam pošljem predračun z vsemi specifikacijami. Plačate lahko po predračunu z univerzalnim plačilnim nalogom, preko Pay pal servisa, lahko pa tudi gotovinsko, če pridete vezalno postajo iskat osebno v našo poslovalnico. Včasih pridejo obdobja promocijskih cen in popustov, zato je dobro, da vsakič zahtevate predračun.

Dostava

Pakiranje in pošiljanje naših izdelkov

Če se odločite za nakup vezalne postaje ali katerega koli drugega našega izdelka in ne stanujete v naši ulici, to ni nobena težava. Vezalno postajo zapakiramo v posebej za to narejeno transportno škatlo. Tako zaščiten izdelek lahko pošljemo v katerikoli del sveta. Lahko pa vam po dogovoru izdelek osebno dostavimo.