STRUCTURE AVENUE,
Klement Paljk s.p., Ulica Quiliano, 5270 Ajdovščina
+386 (0) 41 832 118
leseni.izzivi@gmail.com

Pricelist - Woodart Paljk

Pricelist 2022

HOOBEL FLY TYING AMBIENTS COMPONENTS

HUBELJ BENCH 5 300 €
HUBELJ BENCH 6 340 €
HUBELJ BENCH 8 390 €
HUBELJ BENCH 9 350 €
HUBELJ BENCH 12 430 €
LOKAWSHK No5 TABLETOP 240 €
LOKAWSHK No9 TABLETOP 280 €
HOOBEL 5-DRAWER BOX 140 €
HOOBEL 10-DRAWER BOX 240 €
HOOBEL BASE 5-DRAWER BOX 410 €

 

RODERACKS LOKAWSHK STILE

SIMPLE WITH DRAWER 290 €
HALF GLASS DOOR + DRAWER 320 €
FULL GLASS DOOR + DRAWER 350 €

 

 

WOODEN FLY BOXES , GIFT BOXES

WALLNUT WOOD SMALL FLY BOX 27 €
WALLNUT WOOD BIGER FLY BOX 37 €
WALLNUT WOOD XL FLY BOX 48 €
LINDEN&POPLAR MEDIUM FLY BOX 45 €
LINDEN&POPLAR LARGE FLY BOX 54 €

THE PRICE OF GIFT BOXES IS 0-20% + PRICE OF THE FLY BOX.

COST OF ENGRAVING IS FROM €4,00 ONWARDS

FOR SPECIAL DESIGNS, EDITIONS OR SIZES PLEASE ASK FOR QUOTATION. THE COST OF SHIPPING DIFFERES FROM COUNTRY TO COUNTRY. WE WILL GIVE YOU THE EXACT PRICE WHEN WE KNOW WHAT PACKAGE TO DELIVER TO WHICH ADRESS. QUANTITY DISCOUNTS ARE POSSIBLE.

ZA RAZNE DODATKE IN POSEBNE IZVEDBE ZAHTEVAJTE PREDRAČUN. ZAHTEVAJTE CENO STROŠKOV POŠILJANJA, KI SO RAZLIČNI ZA RAZLIČNE DRŽAVE. MOŽNI SO KOLIČINSKI POPUSTI.

Nakup vezalne postaje je osebna stvar, saj je precej verjetno, da jo boste kupili enkrat in potem uporabljali vso vašo vezalno kariero. Ko se odločate za nakup vezalne postaje je dobro, da preko e-maila vprašate vse kar vas zanima ali izrazite vaše posebne želje glede izvedbe. Veliko tovrstnih želja in zahtev smo že uresničili brez dodatnih stroškov za kupca.

Tudi če nimate posebnih želja ali zahtev, boste morda želeli vedeti več o obstoječih modelih postaj. Ker je v naravi nemogoče najti dva popolnoma identična kosa lesa, tudi dve postaji ne moreta biti čisto enaki. Z veseljem vam bom poslal fotografije gotovih vezalnih postaj, ki so trenutno na voljo za nakup. Osebno vam jamčim, da prejmete prav tisto vezalno postajo za katero se odločite preko fotografije.

Ko opravite izbor in se odločite za nakup, vam pošljem predračun z vsemi specifikacijami. Plačate lahko po predračunu z univerzalnim plačilnim nalogom, preko Pay pal servisa, lahko pa tudi gotovinsko, če pridete vezalno postajo iskat osebno v našo poslovalnico. Včasih pridejo obdobja promocijskih cen in popustov, zato je dobro, da vsakič zahtevate predračun.

Dostava

Pakiranje in pošiljanje naših izdelkov

Če se odločite za nakup vezalne postaje ali katerega koli drugega našega izdelka in ne stanujete v naši ulici, to ni nobena težava. Vezalno postajo zapakiramo v posebej za to narejeno transportno škatlo. Tako zaščiten izdelek lahko pošljemo v katerikoli del sveta. Lahko pa vam po dogovoru izdelek osebno dostavimo.