Naslov:
Klement Paljk s.p., Ulica Quiliano, 5270 Ajdovščina
+386 (0) 41 832 118
leseni.izzivi@gmail.com

Hubelj vezalne postaje - Woodart Paljk

S pomočjo različnih KOMPONENT PO IZBIRI si lahko sestavite povsem svoj vezalski ambient, kot najbolj ustreza vašim potrebam. Začnete lahko s katerim koli HUBELJ BENČ-em.

Lahko imate in uporabljate samo HUBELJ BENČ.

Če potrebujete prostor, kamor boste varno namestili svoj HUBELJ BENČ in imeli nekaj predalčkov dodatnega prostora za muharski material in orodje? Vzemite si nekaj predalnikov HUBELJ5.

Lahko jih povežete s po meri narejenim mostom in te tri kose spremenite v HUBELJ MUHARSKO MIZO!

Mizo lahko nadgradite s poljubnim številom predalčnikov Hubelj 5-predalčnik in Hubelj 10-predalčnik.

Strop v vaši vezalni sobi je meja !

Podrobni opis in sestava

Podrobni opis in sestava:

Vsak tip vezalne postaje vsebuje osnovno vezalno ploščo, ki je sestavljena in zlepljena iz skrbno izbranega masivnega lesa. Na desni strani sta dve vdolbinici, kamor lahko stresemo manjše delčke materiala, da se nam ne raztresejo. Pri 6-predalni, 8-predalni in 12-predalni postaji je na levi strani ali desni strani ali sredini tudi štirikotna izvrtina, ki služi kot odprtina za smeti in ali pa prostor za vpenjanje primeža s spono.

Na vsaki strani osnovne plošče je nosilec – držalo za orodje, pripomočke in razne materiale. Na vsakem nosilcu sta tudi dve posebni izvrtini, namenjeni neposrednemu vpenjanju muharskega primeža na vezalno postajo. V originalu sta izvrtini izdelani za Sava muharske primeže, vendar se jih lahko uporabi tudi za ostale znamke, morda z manjšimi prilagoditvami. Izvrtine za primež so tako na levem kot tudi na desnem nosilcu, torej uporabne tako za desničarje kot za levičarje. Na sredini osnovne plošče je predalčnik s 4 ali 5 ali 9 predali, namenjenimi raznemu manjšmu orodju in materialom. Predalčke z lahkoto popolnoma izvlečemo, da imamo dober pregled nad vsebino. Ko so zaprti, je vsebina na varnem pred nehotenimi raztresanji. Nad predalčnikom je plošča z več deset palčkami treh različnih dolžin, ki držijo tulce z vezalnimi nitmi.

Pri 12 predalni, 8-predalni in 6-predalni vezalni postaji so predalčki tudi pod osnovno vezalno ploščo. Namenjeni so večjemu orodju in materialu, prostora pa je dovolj tudi za večino primežev.

Predal pod izvrtino za smeti nosi posebno škatlico – smetnjak. Odprtina za smeti in smetnjak sta zelo dobrodošla podrobnost, še zlasti, če vežemo v stanovanju. Tako lahko vse ostanke in odrezke sproti spravljamo na varno in okolica ostaja popolnoma čista. Pred praznjenjem smetnjaka pa lahko enostavno preverimo, če nam ni po nesreči vanj padlo še kaj uporabnega.

Če so vaše potrebe drugačne, se bomo seveda potrudili, da produkt popolnoma prilagodimo vašim željam.

HUBELJ VEZALNI AMBIENT je sestavljen iz Hubelj vezalnih komponent. Sam dajem poudarek osrednjemu elementu, to je vezalna postaja ali Hubelj bench. Temu bi lahko tudi rekli vezalni prenosnik. Lahko ga uporabljamo kot samostojno enoto, lahko pa je tudi osrednja komponenta okrog katere s pomočjo ostalih komponent zgradimo HUBELJ VEZALNI AMBIENT.

Vsak tip vezalne postaje vsebuje osnovno vezalno ploščo, ki je sestavljena in zlepljena iz skrbno izbranega masivnega lesa v zadnjih časih večinoma iz slovenskega oreha.

Na sredini osnovne plošče je predalčnik s 4 ali 5 ali 9 predali, namenjenimi raznemu manjšmu orodju in materialom. Predalčke z lahkoto popolnoma izvlečemo, da imamo dober pregled nad vsebino. Ko so zaprti, je vsebina na varnem pred nehotenimi raztresanji. Na vrhu le teh je plošča s približno 60 luknjicami za palčke treh raličnih dolžin za shranjevanje vezalskih niti.

Pri 6-, 8- in 12-predalni vezalni postaji so predalčki tudi pod osnovno vezalno ploščo. Namenjeni so večjemu orodju in materialu, prostora pa je dovolj tudi za večino primežev. Pri teh vezalnih postajah je v mizni plošči luknja pod katero je v predalu posebna škatlica, ki služi za smetnjak. To vam je v pomoč, da ostanke materialov sproti spravljate na »varno«. Ta luknja vam lahko služi tudi za vpenjanje primeža. Izdelamo vam jo lahko na desni ali levi strani ali na sredini.

Levo in desno stran vezalne mizice zaključuje »luknjičasto« držalo za razna orodja in materiale.

Ostale komponente so predalniki in predalčniki, ki jih povezujemo z mostički in nalagamo eno na drugo. Za izgradnjo HUBELJ VEZALNEGA AMBIENTA lahko uporabimo poljubno število komponent. Edina omejitev je velikost vaše sobe in višina stropa.

Hubelj Bench 5

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina = 700*400*140

Hubelj Bench 6

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 700*400*200

Hubelj Bench 8

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 700*400*200

Hubelj Bench 9

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 700*400*190

Hubelj Bench 12

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 700*400*250

Lokawšk no.5

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 500*150*120

Lokawšk no.9

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 500*150*170

Hubelj 5 - Predalčnik

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 278*210*280

Hubelj 10 - Predalčnik

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 560*210*280

Hubelj samostoječi 5 - Predalčnik

Dimenzije v milimetrih:
Širina*globina*višina= 390*460*730

Potrebujete še kaj več?

Če so vaše potrebe drugačne, se bomo seveda potrudili, da produkt čim bolj prilagodimo vašim željam.